Manicure nagels salon Uddel, Elspeet, Garderen en omstreken

Manicure behandeling:

Bij Irina Beautysalon krijg je speciale aandacht en veel respect, 

want jij bent heel belangrijk! Irina Beautysalon biedt professionele manicure en pedicure met semi-permanent nagellak. Wij hebben nagellak kleuren in prachtige tinten, alle kleuren van de regenboog, zodat u kunt

 profiteren van een onberispelijke manicure, die het effect heeft van een normale nagellak maar veel langer mooi blijft, namelijk wel 3 weken!

De speciale nagel gelpolish, verstevigd de natuurlijke nagel.Wil je echter goede stevige nagels, dan zijn gelnagels een betere optie. Deze optie voor je nagels is ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar toch mooie lange en verzorgde nagels. Op deze manier kun je stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging.

Een nette manicure is als een visitekaartje, een vrouw met gehydrateerde en mooie handen raakt haar onzekerheid kwijt en kan elke uitdaging van het leven aan. Laat het maar aan ons over als het gaat om uw manicure en u heeft meer tijd over om te zorgen voor de dingen die uw gelukkiger maken.

Irina Beautysalon houdt zich aan de hygiëne normen en zorgt ervoor dat na elke manicure of pedicure behandeling, de gereedschappen en het werkoppervlak grondig worden gedesinfecteerd, zodat we u maximale veiligheid en service kunnen bieden, superieure kwaliteit.

  • Manicure €36,00
  • Pedicure €36,00