Massage voor Uddel, Elspeet, Garderen

Massage behandelingen

Wat betekent massage eigenlijk?

Een massage is een behandeling van het lichaam door systematisch over de veelal blote huid te wrijven, te strijken, te drukken of de huid te kneden. Massage helpt om de ademhaling, lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Het werkt preventief en weldadig aan uw gezondheid. In de ontspanningsmassage kunnen bijna alle delen van het lichaam worden gemasseerd: rug, schouders, nek, gezicht, hoofd, armen, handen, benen en voeten.

Tijdens deze massage worden verschillende Zweedse massage technieken aangewend. De effleurages (cirkelvormige, dwarse massage bewegingen worden vervolgd door technieken als fricties, kneden, tapotementen en vibraties).

Studies tonen aan dat door gemasseerd te worden endorfine (Stresshormoon), histamine en acetylcholine vrijkomen. Hoge waarde van deze Stresshormonen beïnvloeden zelfs het immuunsysteem.

Tegenwoordig kunnen we de massage ook klinisch bekijken en zien welke effecten deze hebben op het lichaam:

-Hyperemie, verbeterde doorbloeding
-Verhoging van toe en afvoer weefselvloeistoffen
-Toename permeabiliteit van de vaatwand
-Toename stofwisseling
-Verbetering spierfunctie
-Positieve invloed op het welbevinden
-Positieve, rustgevende psychische effecten INDICATIES: 2
-lichte algemene pijn
-stress of drukte
-hoge spiertonus
-spanning in de spieren of lijf
-vermoeidheid klachten
-klachten aan onderrug
-andere algemene spierklachten

CONTRA INDICATIES:

-bij te veel pijn of oververmoeidheid
-bij ziekte, koorts en ontsteking
-bij actieve kanker of tumors
-besmettelijke huidziekte
-infectieziekten
-spastische verlamming
-reumatische aandoeningen
-trombose en hartaandoeningen

Irina Beautysalon verwelkomt u met een professionele massage met een persoonlijk aandacht. De behandeling is afgestemd op uw wens en verwachting.

MASSAGE BEHANDELINGEN Nek en schouders:

  • 30 minuten €30,00
  • 45 minuten €39,50
  • 60 minuten €47,50

Klachten aan nek, schouders (schoudergordel)of rug komen veel voor. Men zit vaak lang aan de computer of in de auto, ook leggen we vaak hogedruk op onszelf.

Een verkeerde houding, overbelasting en spanning zijn belangrijke oorzaken. Door pijnlijke schouders, stijve nek of krachtverlies in de armen worden bewegingen beperkt en de spieren raken uit balans, dit kan een grote negatieve invloed op dagelijkse leven.

ONTSPANNING MASSAGE:

  • 30 minuten €30,00
  • 45 minuten €39,50
  • 60 minuten €47,50

Ontspanning massage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. De warme olie zorgt voor een spontane ontspanning voor uw huid.

VOETREFLEX  MASSAGE:

  • 30 minuten €35,00

Uw lichaam is een aaneenschakeling van energiebanen, een voetmassage stimuleert de energie doorstroming en vermindert spanning zowel psychisch als fysiek. Je merkt het meteen een betere doorbloeding, de activatie van organen en de stimulatie van je zenuwbanen zorgen voor een gezond en ontspannen gevoel in je hele lichaam.